Ivóvíz-6 Kft.

Ismerjen meg minket!

Cégünk megalakulása óta (1995) arra törekszik, hogy partnereink és a hozzánk fordulók szakmai munkáját legjobb tudása szerint segítse.

 

A vízanalitika területén a klasszikus és műszeres analitikai kémiai vizsgálati módszerek széles skáláját kínáljuk, ami magában foglalja a minták szabvány szerinti rutinjellegű, illetve szükség esetén speciális igények szerint kidolgozott, egyedi módszerek alapján történő vizsgálatát.

 

Akkreditált laboratóriumunkban több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére számos vizsgálati területen.

 

2017-től törvény írja elő az emberi használatra, emberi fogyasztásra szánt, valamint kezelt fürdővizek (pl. úszómedencék) legionella vizsgálatát.

 

Kedvező áron, rövid határidővel

vállaljuk iskolák és kollégiumok, idősotthonok, feldolgozó üzemek és egyéb ipari létesítmények vizének legionella, kémiai, bakteriológiai és mikroszkópos biológiai mintavételét és vizsgálatát.

 

Ivóvizek, palackozott vizek vizsgálatai

 

Felszíni vizek, tavak, befogadó csatornák, természetes és mesterséges fürdővizek vizsgálatai

 

Halastavak kémiai vizsgálatával, oldott oxigén mérésével, megelőzhető a halállomány pusztulása.

 

Kútvizsgálatok esetében a mezőgazdasági termelők számára fontos lehet a kutak vizének keménysége, pH értéke, sótartalma mert ezek befolyásolhatják a permetlé minőségét. Ezek vizsgálatával elkerülhető számtalan kellemetlenség.

 

Víztisztító berendezések kémiai és bakteriológiai felülvizsgálatát is ajánljuk, mert a szűrőrendszerben elszaporodhatnak a baktériumok, vagy a visszasózó patron kimerülésével savas, alacsony sótartalmú vizet kapunk, ami megbetegedéshez vezethet.

 

Termál- és mesterséges fürdővizek mikrobiológiai, kémiai, bakteriológiai vizsgálatai

 

Szennyvíztelepek próbaüzemeinek teljeskörű vizsgálatai.